Kom in contact of plan een afspraak

Vragen over de Nieuwe Leerweg in het vmbo, het onderwijsconcept van Dubbelklik met SKILLS, THEMA’s en PROJECTEN of behoefte aan een goed gesprek? Kom in contact met ons!

We zijn telefonisch bereikbaar, via de chat rechtsonder in beeld of u kunt meteen een afspraak inplannen voor een (online) gesprek.

Kennismaken

Een persoonlijk gesprek van 30-45 minuten waarbij wij je meenemen in de Nieuwe Leerweg van het vmbo en samen op zoek gaan naar een unieke invulling die past bij jouw school? Klik hier om meteen een afspraak in te plannen.

Lesmateriaal samen inzien

Een persoonlijk gesprek van 20-30 minuten waarbij we samen door het nieuwe lesmateriaal (SKILLS, THEMA en PROJECT modules) heen gaan? Klik hier om meteen een afspraak in te plannen.

Contact

Contactforumulier toevoegen

De website denieuweleerweg.nl is ontwikkeld door Dubbelklik. Sinds 2008 is Dubbelklik dé lesmethode voor de beroepsgerichte vakken in het vmbo. Dubbelklik ontwikkelt unieke en eigentijdse lesprogramma’s voor de profielen Dienstverlening en Producten, Zorg en Welzijn, de Nieuwe Leerweg en de onderbouw van het vmbo.

Eduklik B.V.
Rietbaan 2
2908 LP  Capelle aan den IJssel

010 – 2327384
info@dubbelklik.nu

Aanvullende gegevens:
KvK: 84985496
BTW: NL 863453405B01